Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

31/12/10

οι εξαιρέσεις του κανόνα...

Μια χαρά διαβάσατε...
Ενώ σε όλο το δημόσιο και όλα τα υπουργεία δεν θα υπάρξουν προβλέψεις για την πλήρωση του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, παραίτησης, μετάταξης κ.λπ....
Οι  δημοσιογράφοι των γραφείων τύπου και δημοσίων σχέσεων υπουργείων, μαζί με κάποιες άλλες "ειδικές" κατηγορίες όπως προσωπικό των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων, εξαιρούνται !!!

Είναι τόσο απαραίτητοι οι  δημοσιογράφοι που μόνο αυτοί θα πρέπει να αναπληρώνονται (και να πληρώνονται)...
Είδατε πόσο έξυπνα τακτοποιούνται οι εκλεκτοί και αυτοί που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">